Maatwerk

Administratiekantoor Kok levert maatwerk. Dit varieert van het controleren van de door uw zelf bijgehouden administratie tot en met het coderen en verwerken van uw complete administratie. Het is maar net wat u wilt.
Voor veel klanten verzorgen we alle contacten met de Belastingdienst. We hebben een goede kennis van zaken en staan bekend als een betrouwbaar adviesbureau. Daarmee zorgen we ervoor dat u niet wordt lastig gevallen met ingewikkelde vragen.

Bijvoorbeeld of u die interessante investering deze maand kunt doen, of dat het verstandig is nog even wat reserve te houden. Als we daarin goed samenwerken, levert dat, behalve een prettig contact, voor u ook financieel rendement op.
Salarisadministratie

Wij kunnen uw volledige salarisadministratie verwerken. Vanaf het moment dat u personeel in dienst neemt, helpen wij u met:

het aanmelden bij alle instanties, zoals Belastingdienst, pensioenfondsen, enzovoort het opstellen van arbeidsovereenkomsten het verwerken van de salarissen de aangifte loonheffing de aangifte pensioenfondsen.

Image