“Laagdrempelig en snelle service”

dvdh

“Op mijn vierde wist ik al dat ik kapper wilde worden. Wat ik er zo leuk aan vind? Dat is moeilijk te zeggen…het is een gevoel dat er altijd al geweest is. Het is gewoon helemaal mijn ding! Het loopt goed, er komt een medewerker bij en ik ga ook nog een leerling opleiden. Dat vind ik ook superleuk om te doen.”

Eén plek voor al je vragen
Patricia Smid is de enthousiaste eigenaar van Trend4You in Twello, de kapsalon die ze in 2011 is gestart in hartje Twello. “Als je begint als ondernemer, weet je niet hoe alles werkt. Dan is het fijn als je een plek hebt waar je met al je vragen terecht kunt. Ja, bij Administratiekantoor Kok heb ik die plek zeker gevonden!

Het is laagdrempelig; je kunt zo naar binnen lopen of bellen als je het even niet weet. Heel anders dan bij het grote kantoor waar ik eerst zat. Dat was voor mij veel te chique. Bij alles wat je vroeg werd bovendien meteen de stopwatch aangezet. Dus ging ik op zoek naar wat anders en kwam ik Monique tegen.

Het verraste mij dat ze ook de loonadministratie deden; ik dacht dat je daarvoor bij een accountant moest zijn. Toen was de keus snel gemaakt.”

De complete administratie, en méér
“Inmiddels heb ik alles bij ze ondergebracht: de jaarrekening, btw aangiften, aangifte inkomstenbelasting, loonadministratie, maar ook het berekenen van het loon en het opstellen van contracten voor nieuw personeel. Dat loopt allemaal heel vlot.

Anderhalf jaar geleden hebben ze me ook geholpen bij de hypotheekaanvraag van mijn huis. De cijfers moesten heel snel worden aangeleverd en dat doen ze dan gewoon. Alles was keurig op tijd bij de bank en het is allemaal gelukt. Ik vind het supergaaf dat ik nu een eigen zaak heb en een eigen huis!”